Uplynulý víkend sme mali ako tím Autocentra Zachar možnosť zúčastniť sa jednej z automobilových udalostí roka – Concours d’Elegance. V našich končinách sa zaužíval názov: Piešťanské Zlaté Stuhy a toto bol prvý ročník, ktorého sme sa s našimi autami zúčastnili. Zlaté Stuhy sú tradíciou kúpeľného mesta Piešťany od roku 1932, kedy sa tu začala pravidelne stretávať smotánka a navzájom si ukazovali svoje luxusné a športové autá.

Táto udalosť sa za tie desaťročia samozrejme jemne zmenila a zatiaľ čo čas napreduje, vek vozidiel sa postupne zamrazil v čase. A tak každý rok majú návštevníci príležitosť presunúť sa do histórie a zažiť tie najlepšie časy automobilizmu minulého storočia na vlastnej koži. My sme s našou zbierkou ukázali ľuďom naspäť ich mladosť. Priniesli sme tie najznámejšie Young-timery, ktoré tu majú určite rovnako priestor. Sme radi, že sme ľudí potešili a radi videli aj našu časť zbierky.

Okrem toho, že sme priniesli naše klasiky, priniesli sme na tento víkend aj niečo naozaj výnimočné. Vrátili sme sa ku koreňom tejto udalosti a chceli sme návštevníkom aj účastníkom ukázať aj novodobé a súčasné Concours d’Elegance. V spolupráci s našim partnerom z prahy – Advantage Cars, sme na Zlaté Stuhy 2023 mali možnosť priniesť Rolls Royce Ghost Black Badge 2023. Bol to z našej strany taký pokus. Tento pokus však vyšiel a ľudia vnímali aj novodobý luxus veľmi pozitívne a bol to pre nich zážitok na jednej strane vidieť autá z medzivojnového obdobia a len pár metrov ďalej ste videli vrchol dnešného luxusu.

Už teraz sa veľmi tešíme  na ďalší ročník a dúfame, že sa nám podarí priniesť a ukázať Vám ešte o čosi viac. Pozrite si našu galériu:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *